Space Gate Odyssey
Space Gate Odyssey

Spelers : 2 - 4

€ 35,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De toekomst van de mensheid wacht op u in Space Gate Odyssey. Een systeem van levensvatbare exoplaneten is onlangs ontdekt en de Confederaties stromen de ruimte in om het te koloniseren. In dit 2 tot 4-spelers- ontwikkelings- en flow-management bordspel speel je de leider van een van deze Confederaties en speel je invloed in de Odyssey commandopost om zoveel mogelijk van je kolonisten op deze exoplaneten te sturen.

Na tientallen jaren van onderzoek en technologische ontwikkeling bereidt de mensheid zich voor om de Aarde te verlaten om dit ontdekte systeem te koloniseren. Om daar te komen bestaat er maar één mogelijk transportmiddel: ruimtepoorten. Om redenen die verband houden met de fysica en andere kwantumaspecten kunnen deze poorten alleen in de ruimte worden gebouwd. De Confederaties zijn daarom begonnen met de bouw van een eigen station in een baan om de Aarde, uitgerust met ruimtepoorten.

Aan het begin van het kolonisatietijdperk maken deze poorten het mogelijk om op een van de eerste drie ontdekte planeten te gaan staan. Zodra een heel contingent kolonisten zich bij de poort van een ruimtestation heeft aangesloten, wordt het naar de bijbehorende exoplaneet geteleporteerd. De landingscondities variëren afhankelijk van de planeten en de keuze van de gekoloniseerde plekken wordt al snel strategisch.

Zodra een van de drie exoplaneten volledig gekoloniseerd is, krijgt elke Confederatie invloed afhankelijk van de plaatsing. Dan wordt toegang tot een van de twee later ontdekte exoplaneten mogelijk. Aan het einde van de kolonisatie van de vijf exoplaneten worden de stations geteleporteerd naar de Hawkingplaneet en wordt de invloed van elke Confederatie beoordeeld. De leider van de meest invloedrijke Confederatie wordt gepromoveerd tot de rang van gouverneur van dit nieuwe systeem.

Een van de grootste uitdagingen in Space Gate Odyssey is je vermogen om je ruimtestation snel te ontwikkelen en intelligent in te richten. Hoe beter je de stroom van je kolonisten naar je station optimaliseert, dan naar de exoplaneten, hoe meer je naar de gunstige plekken kunt sturen en zo invloed kunt krijgen.

De keuze van de modules, hun opstelling en de afstand tussen de luchtsluizen en de poorten zijn dus essentiële elementen, vooral omdat aan het einde van het spel de domeinen van de modules die je gebruikt hebt om je station te bouwen je extra invloedpunten opleveren als ze in lijn zijn met de positie van de domeinen op de Hawkingplaneet Predominance.

Tot slot moet je oppassen dat je niet te veel open gangen op de ruimte leeg laat staan, want dit is een reëel gevaar voor je kolonisten en kan dus je reputatie schaden.

Je meest verbazingwekkende zoektocht begint met Space Gate Odyssey. Zal je in staat zijn om je tegenstanders over te nemen om vervolgens de controle over het nieuwe systeem over te nemen, of blijf je in het dok?

Spelers : 2 - 4

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.