Paranormale Detectives NL

Spelers 2-6 ; Speelduur 45min.

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Paranormale Detectives is een toegankelijk partyspel waarbij één speler de rol van de geest aanneemt en de andere spelers de rol van de detectives. Het doel van het spel is om als eerste detective de omstandigheden rondom de dood van de geest te ontrafelen. Om het volledige verhaal te achterhalen, zijn er een aantal belangrijke vragen die beantwoord moeten worden.

De spelers kunnen door hun kaarten te spelen de geest verschillende vragen stellen. Bij elke kaart geeft de geest een ander soort antwoord. Dit kunnen geluiden, stukjes tekst of tarotkaarten zijn. De geest kan zelfs het antwoord met de hand van de speler tekenen. Er zitten een heleboel variabelen in wat hij of zij laat zien of horen, maar voor de ware paranormale detective is het niet onmogelijk om hier antwoorden in te “zien”.

Langzaam maar zeker zal het plaatje duidelijk worden. Was het wellicht geen moord, maar een ongeluk? Weet jij als eerste antwoord te geven op de vragen – door wie, waar, hoe, met welk wapen en waarom de geest vermoord is?

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.