Embark
Embark

Spelers : 2 - 5

€ 30,00
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Als er nieuwe eilanden uit de mist verschijnen, stuur dan uw reizigers op zoek naar rijkdom en avontuur! In Embark laadt u verschillende boten die naar deze nieuwe, onbewoonde eilanden varen om hun rijkdom te verkennen, te koloniseren en te ontginnen. Alleen volgeladen boten gaan te water, dus wijs uw reizigers zorgvuldig toe. Verkenners zullen de eilanden verkennen en hun mysteries ontsluieren. Mijnwerkers zullen erts verzamelen, en kolonisten zullen boerderijen cultiveren en profiteren van de voordelen die de eilanden te bieden hebben. Kijk uit voor de krijgers van uw tegenstanders die uw reizigers kunnen vervangen en hun baan kunnen overnemen!

Embark is een spel voor 2-5 spelers, ontworpen door Philip duBarry, en ontwikkeld door Seth Jaffee. Het duurt ongeveer 15 minuten per speler en kan omschreven worden als een licht tot middelzwaar spel.

In Embark wijzen u en uw vrienden tegelijkertijd uw reizigers toe aan boten, en wijzen ze vervolgens om de beurt banen toe door ze in specifieke ligplaatsen in de boten te plaatsen. Als een boot vol is, gaat hij van start en brengt hij uw reizigers naar een van de eilanden in het spel, waar uw reizigers de taken beginnen uit te voeren waaraan ze zijn toegewezen:

Verkenners verkennen het eiland, waarbij ze 1 punt per ronde scoren en een verkenningsbonus voor het eiland krijgen.
Mijnwerkers verzamelen erts, wat een eindbonus oplevert.
Kolonisten bouwen boerderijen die een hoop punten waard zijn. Met een meerderheid van kolonisten wint een speler ook de exploratiebonus voor het eiland.
Kapiteins kunnen elk van de drie bovenstaande taken uitvoeren.
Krijgers moeten een andere reiziger verplaatsen en hun taak overnemen, waarbij ze de ontheemde reiziger terugsturen naar de kroeg van de eigenaar om de volgende ronde opnieuw te worden toegewezen.
Na zes ronden van het toewijzen van de reizigers en het te water laten van de boten, is het spel afgelopen, de bonussen zijn gestegen, en de speler met de meeste punten wint!


Spelers : 2 - 5

Laatst bekeken producten
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.